Tässä osassa pääsemme kurkistamaan kauan hiljaisuudessa olleiden veljeksien elämään. Päästetään Mio ja Mickey estradille!

811215.jpg

Nuorimmainen Mickey oli tutustunut 5 vuotta vanhempaan kauniiseen neitoon. Jadelynn Fodoon.

811275.jpg

Kun Mio oli saapunut kotiin hän huomasi tumman kaunottaren, joka esittäytyi Trista Brockiksi. Vaikkei hän tajunnutkaan, miten kaunis neito oli joutunut heidän pienoiseen rotiskoon, hän ei välittänyt sanoa mitään vastaan, olihan onnenpotku, että taloon oli saatu naisia!811242.jpg

Majapaikkahan tässä piti vain tarjota, mutta parin päivän päästä Jadelynnillä ja Mickeyllä oli ajatuksia pysyvästä yösijasta. Heille oli kehkeytynyt romanssi, ja he olivatkin koko ajan flirttailemassa toisilleen. Mio oli ihastunut herkkään Tristaan, mutta kuitenkin flirtti tökki ja suhde eteni hurjan hitaasti. Trista ei halunnut kiirehtiä suhteen kanssa, jos sitä nyt seurusteluksi voi edes kutsua...

811204.jpg

Tämä pari saa jo parin päivän tuttavuuden jälkeen esikoisensa... Todella nopeaa toimintaa.

811228.jpg

Ihmettelette varmaan, miten Tristakin tuli raskaaksi. No, tämä on ihan vahinkovauva, joka sai alkunsa baari-illan jälkeisestä yöstä... Jadellyn oli huolissaan Tristan onnettoman kokoisesta vatsasta. Neito oli muutenkin epäilyttävän laiha, ja pelko vauvan menehtymisestä oli suuri.

811205.jpg

Tristan ja Jadellynin raskaus oli samassa vaiheessa, tosin se ei siltä näyttänyt kun Tristalla ei ollut mahaa ollenkaan... Jadelyn oli sanonut epäilyksensä siitä, että vauva voisi olla kuollut, mutta epäilys osottautui vääräksi kun Tristan maha "kasvoi", vaikkei sitä kyllä ulkopuolisesti nähnyt. Trista on ollut raskausaikansa nenä kiinni kirjassa ja ei ota kuuleviin korviinsa, että vauva ei selviäisi.

811211.jpg

"Tungetaan mahaan käsiraudat niin vauva voi "leikkiä" niillä ja..." Mio aloitti. "Ja?" Jadelynn katsoi kummissaan. "...Ku...Rist..." "KURISTUA?! Minä voin kuristaa sinut ja makkaramahasi niin, ettet unohda sitä haudassasikaan!" Jadelynn raivosi. "Älä nyt hermostu turhasta..." Mio rauhoitteli. "Näytät muuten lihavalta tuossa paidassa, ja paitasi haisee pahalle!" Mio jatkoi huomauttelemistaan. "Turhasta? Sanoisin, että sinä olet TURHIN asia tässä talossa! Pahalle, voi jessus sentään! Se haisee pyykinpesuaineelle, joka TUOKSUU kukille! Vai, että lihava? Katso peiliin läskipää! Jos et tajua, että mahassani killuskelee vauva, niin jo on! Sitäpaitsi Tristalla on pienempi maha raskaana ollessa kuin sinulla normaalina!" Jadelyn huusi.

811260.jpg

"Äh, naiset hermostuvat tyhjästä..." Mio mutisi. "JA PAH," Jadelyn huitaisi ilmaa.

811232.jpg

Sitten Jadellynin synnytys alkoi...

811268.jpg

...Samoin myös Tristan, tosin kolminkerroin kivuliaampana.

811218.jpg

Jadellynin käsivarteilla maailmaa katseli esikois poika Julius.

811206.jpg

Poikakirous vaivasi täälläkin. Tämä suklaanappi sai nimekseen Theon. Trista oli ihmeissään pojan syntymästä. "Ooh... Oletpas sinä suloinen! Tiesin, että selviäisit!" Trista puheli.

811216.jpg

Kummatkin pojankoltiaiset olivat perineet kaiken äideiltään. ;D

Veljesten rotisko:

811213.jpg

Tämännäköinen rotisko on tämän perheen asuinsija. Talo on tehty vuonna... ? Tein sen joskus ultraköyhälle perheelle...

811263.jpg

Keittiö. Keittiössä on myös pääsisäänkäynti.

811231.jpg

Jadellynin ja Mickeyn huone.

811259.jpg

Olkkarista ei ole tämän parempaa kuvaa... ;D

811212.jpg

Yläkerran "aula".

811277.jpg

Yläkerran "aula".

811255.jpg811241.jpg

Hempeä vierashuone. :) Viimeisessä kuvassa sänkyä vastapäätä on pieni telkkari, josta yövieraat saavat katsella mieliohjelmaansa...

811251.jpg811278.jpg

Tristan ja Mion huone.

811219.jpg

Päivällä Mickey kutsui vanhempansa ja sisarensa kyläilemään ja näkemään pojankoltiaisia.

811248.jpg

Niin koko perhe tuli mukanaan Miner. :)

811247.jpg

Linda otti heti syliinsä Theonin. Poika voisi ihan hyvin olla hänen ja Timpan, olihan Tinttikin samanlainen suklaarusina.

811246.jpg

Linda rakasti vauvoja, joten hän syöttikin veljiensä poikia.

811210.jpg

"Voi pyhäjumala, miten tosta voi pysyä erossa?!" Tintti ajatteli kauhuissaan nähdessään Jadellynin. "Hmm... Tolle komistukselle sopisi varmaan työmiehen ammatti... Ja ne kuteet..." Trista ajattelee taustalla. Huomatkaa ilme! ;D

811237.jpg

"OOh, miten komea tuo naapurin ukko... Vieläpä alasti!" Linda tirkisteli naapuritaloa. "Eikai kukaan nyt näe...?" Linda tuumi itsekseen.

811224.jpg

"Ooh, nyt se tulee ulos!"

811239.jpg

"IIH, hän huomasi minut! Mit... Hän heittää minua kirjahyllyllä!"

811214.jpg

"MITÄÄÄH?! Kirjahylly tulee minua päin!" Leo kauhistui. Hylly rämähti 5 metrin päähän Leosta, mutta siinä olleista maljakoista roiskui vettä ja lasinsirpaleita. Linda oli juossut äkkiä sisälle, ja jätti Leon uhriksi. ;D

811244.jpg

"Ahaa, kurittaisitte miestänne sumopainijan voimin? Mutta nehän ovat hyvin kalliita," Jadelynn sanoi. "Ooh mikä kroppa... Ja mitkää... Oooo...." Timppa ajatteli haavemaailmoissa, mutta silti hänen oli pidettävä näppinsä erossa Jadellynistä, sillä hän oli avioliitossa...

811229.jpg

"Njääh... Olemme jo luopuneet toivosta sumopainijoiden suhteen. Kuten sanoit, ne ovat liian kalliita," Milanora sanoi.

811233.jpg

Vierailun aikana sattui tulipalo, jota tietenkään Timppa ei voinut sammuttaa ihaillessaan Jadellynin peppua... ;D

Tässä oli tämä visiitti veljesten röttelössä. Heistä saatetaan kuulla vielä, mutta en sano sitä varmaksi. Mutta mene kuitenkin kommentoimaan!

Hus hus kommentoimaan!

Tarina Jadellynnin ja Tristan saapumisesta kaupunkiin:

Jadelynn ja hänen uusi ystävänsä Trista olivat tulleet kaupunkiin katsomaan suurta brittiläistä bändiä, jolla on miljoonia faneja. Bändi kiertää yleensä vain Iso-Britaniaa ja muita naapurimaita, mutta kerrankin se sattui tulemaan SimLandian BoomCityyn. BoomCity on parin tunnin lentomatkan päässä Jadelynnin kotikaupungista ja lentokentällä hän tapasikin Tristan, joka oli myös matkalla BoomCityyn. Heti kaupunkiin tullessaan heidän täytyi etsiä sijais majapaikka brittiläis bändin 2 viikon kiertueen ajaksi. Mickey tapasi majapaikkaa etsivät neidot ja tarjosi toki yösijaa pariksi viikoksi, vaikkei tullutkaan ajatelleeksi, ettei heillä ole tarpeeksi sänkyjä... Niin ihastunut hän oli tähän vaaleaan kaunottareen, eli Jadellynniin.